Pressemeddelelse – Kamillekrater

posted in: Nyheder | 0

Den 1. Marts udkommer forfatteren Nanna Lundgaard Arbøl med bogen ”Kamillekrater”. En digtsamling om at miste kærligheden og de forskellige stadier af sorg som mennesket gennemgår ved tab.

Kamillekrater omfavner kærligheden. Først og fremmest alt det sukkersøde og pirrende ved forelskelsen og spændingen mellem to mennesker, der fletter sig ind i hinanden. Samtidigt er dette også historien om bruddet og sorgen over tabet af denne kærlighed.

Der venter læseren en duft af kamille, splinter fra sex i skuret, misbrug af Netflix, sukkersøde øjeblikke og post it’s over hele lejligheden. Igennem fortællingen bearbejdes sorgen over tabet, i alle dets stadier. Historien er gennemgribende menneskelig, og man ser nemt sig selv spille samme rolle. Måske i gamle relationer. Måske i det sted i livet man befinder sig i lige nu.

Ved første gennemlæsning vil læseren kun have opfanget dele af historien, men ved nærmere genlæsninger vil historien folde sig mere og mere ud, når man finder de små brødkrummer som Nanna har lagt ud til læseren.

Om Nanna Lundgaard Arbøl (f. 1989

Nanna er bosat i København. Hendes tekstunivers er et forsødet indblik i de rå følelser, der med en disney- og eventyrsreferencer ofte skildrer den moderne kvindes kamp fra ung pige til kvinde som en slags underspillet indre konflikt.

Hun har tidligere udgivet bøgerne Pulsens Koordinater samt Under Cassiopeia. Hun er samtidigt kendt for sine strofer på instagram under navnet @hverdagslinjer hvor hun har over 30 tusinde følgere.

Udgivelsesreceptione sker d. 12. marts kl. 14 på Tranquebar Rejseboghandel. Link til begivenheden er her: https://fb.me/e/1of1qlAQR

Leave a Reply