Betaling:

  • Stripe

Stripe er et sikkert, simpelt og meget brugt system på nettet. Efter du har lagt dine varer i indkøbskurven og går til kassen, vil du blive guidet til Stripe’s side. Her kan du betale med bl.a. VISA og Mastercard. Så snart din betaling er godkendt af Stripe, modtager vi din ordre, som ekspederes samme dag.

  • Bankoverførsel

Når du foretager bestillingen af et køb ved kassen, vil du modtage en mail med vores kontooplysninger. Du benytter de fremsendte oplysninger, og når vi har modtaget beløbet på vores konto, vil din bestilling blive afsendt. Bemærk ved bankoverførsel, kan der gå op til 2 bankdage før beløbet er på vores konto.

 

Ordrebekræftelse:

Så snart du har foretaget en betaling, vil du modtage en ordrebekræftelse fra os. Du bedes gemme denne ordrebekræftelse, og oplyse ordrenr. såfremt du måtte have nogle spørgsmål eller ønske om reklamation.

 

Levering:

Forlaget leverer din bestilling så hurtigt som muligt via Post Nord, hvilket normalvis vil være indenfor 5 hverdage.
Dog kan der købes levering med Quickbrev, således at leverancen er fremme efter 1 hverdag.
Alle priser er inkl. moms. Fragtudgifterne regnes ud, når du har placeret alle dine varer i kurven.

 

Fortrydelsesret:

Du har 14 dages fortrydelsesret, og fra den dato hvor du har givet besked, har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Fra den dato forlaget har modtaget varen retur, har vi 14 dage til at refundere beløbet. Såfremt der er sket en værdiforringelse af returvaren, vil der ske en modregning af beløbet i overensstemmelse med køberen.

Der er ikke nogen fortrydelsesret på e-bøger.

Returnering af bøger skal ske til:
Forlaget Copenhagen Storytellers
Strandboulevarden 166, 4. Tv.

2100 København Ø

Email: i@copenhagenstorytellers.dk
Tlf.:  28 72 13 45