Pressemeddelelse – Den forkerte vej

posted in: Nyheder | 0

Digtsamlingen ’Den forkerte vej’, af Michael Dyst, udkommer d. 02.06.2017 på Forlaget Copenhagen Storytellers.

Træt af at gå den rette vej? 

Digtsamlingen ”Den forkerte vej” af Michael Dyst er den 6. udgivelse fra hans hånd. Bogen tager et filosofisk udgangspunkt og er en fortælling om det at tage en anden vej end normen. En vej hvor lykken ikke er et ideal i sig selv. En vej som dyrker sindets mørke sider med selvpineri, egoisme, ulykkelig kærlighed, nederlag, jalousi og had. En vej, som de fleste mennesker vender ryggen til og ignorerer, men som altid ligger latent i vores indre afgrund.

”Den Forkerte Vej” udkommer d. 02.06.2017. Bogen er 80 sider, paperback og har en vejledende salgspris på 179 kr. ISBN-13 er 978-87-93215-15-3. Coveret er designet af Cecilie Sund Kristensen og modellen på forsiden er Michael Dyst selv. Billeder til anmeldelser kan findes på vores hjemmeside under punktet ”Presse”.

En ikonisk og unik forfatter 

Michael Dyst (f. 1983). Digter fra Vestegnen. Ud over forfatterskabet er han musiker, anerkendt spoken word performer og klovn. Han er kendt fra Danmark har Talent og er tidligere

Danmarksmester i Poetryslam. Han holder oplæsninger i hele landet og er altid garant for en mørk og dyster oplevelse med selvironien og følsomheden i centrum.

Michael har sin helt egen stemme, som tydeligt kommer til udtryk i bogen. Oplev en sand leg med ord, unikke rim og en helt særlig rytme. De billeder, han skaber, trækker tråde tilbage til den Nordiske mytologi og helt frem til din dybeste afgrund.

Du er inviteret 

I bogens ånd holdes udgivelsen på den forkerte dato. I stedet for, at vi fejrer bogen på udgivelsesdatoen, holdes festen i stedet først d. 22.06.2017 kl. 20 på Råhuset, på Vesterbro i København, Onkel Dannys plads 7. Michael Dyst byder her indenfor til oplæsning, vodka, skumbananer og efterfest.

Arrangementet er gratis. – Find nærmere information på Copenhagen Storytellers Facebookside. 

Køb bogen her: Den forkerte vej – Af Michael Dyst

Leave a Reply