Guddommeliggørelsen af det menneskelige instinkt af David A. Jensen – udvidet info om bog og forfatter

posted in: Nyheder | 0

Hvad nu hvis du altid havde modet til at følge dit dybeste instinkt? Ikke dine forestillinger, fantasier eller frygt, men dit sande instinkt.
Hvis nu du altid turde gå med din seksuelle drivkraft og sanseligheds begær. Ville livet være et større eventyr, lykken følge med, eller ville du blive forført til forfald og skam?

”Guddommeliggørelsen af det menneskelige instinkt – Sex fantastiske Fortællinger” udkommer i foråret 2024 og udforsker de maskuline og feminine instinkter i deres møde med hinanden. Igennem seks fantastiske fortællinger indvies vi i nøglepunkter i karakterernes liv. Deres intime møder med andre mennesker, sig selv og det kollektive ubevidstes indgriben. Vi er med dem, når de guddommeliggøres igennem valget af deres instinkt og seksuelle frigørelsesproces. Og som voyeur forføres vi ind i virkeliggørelsen af deres saftige drømme, mens de fletter sig ud og ind af hinandens historier gennem livet.

Bogen er i romanformat og på 340 sider. Guddommeliggørelsen udkommer i maj 2024 i begrænset oplag og kan forudbestilles i signeret eksemplar med en personlig hilsen fra forfatteren. Du bestiller blot her og bogen vil være hos dig inden officiel udgivelse. (Læg bogen i kurv og køb).

Ønsker du at deltage i udgivelsesfejringen d. 9. maj i Literaturhaus og modtage bogen her. Bruger du blot koden 9maj her i webshoppen. Så bliver fragten fratrukket, og vi ved du kommer.
Alternativt kan du betale til Mobile pay box 7989ER = Guddommeliggørelsens fest: 299 kr. Så ligger der en klar til dig inkl. drikkevarer til eventet 9. maj i LitteraturHaus
Du finder facebook eventet her: https://www.facebook.com/events/707335858275609/

 

Bestil bogen med det samme og sikr dig et 1. eksemplar. Eller læs videre om bogen og dens filosofisk erotiske tema herunder.

Guddommeliggørelsen af det menneskelige instinkt

I bogens seks historier møder du;

Esther Silke der indleder et seksuelt forhold til en ung, smuk, spirituelt søgende mand. Og åbner en port til en helt ny verden for ham.

– Satyrskoven: Pædagogen Anna, der på en ferie stikker af fra sin akademiker kæreste og hans venner, og søger dybt ind i Grækenlands sagnomspundne skove. Her møder hun, som æresgæst til en hemmelig skov ceremoni, sin egen seksual drift i en hidtil ukendt og voldsom form.

– Solens søn: En midaldrende mands kamp mod solens varme, andre menneskers overflade og sin egen angst.
En rejse ind i den moderne ensomme mands virkelighedssfærer, lave selvværd og seksualitet.

Guddommeliggørelsen: Gry, der drages af den mystiske Balder og efter en flirt følger efter ham.  og indføres verdens sande hemmeligheder og seksual driften og fantasiernes kraft.

Syv sjæles slør: Den unge succesfulde komponist Thomas, der på et kreativt ophold i Italien, møder en pensioneret kaptajn og skibsreder og inviteres til hans luksus villa i Bjergene fyldt med kvinder. Følg med ham når han får alle sine vildeste sex fantasier opfyldt og mere til. Og opdager seksuelle drifter han ikke selv anede han havde, så han til sidst må vælge mellem kærligheden og til fristende liv med fri sex og masser af penge.

Solstrejf i syrener: En drengs opvågnen til sin manddom og maskuline seksualitet igennem mødet med sit hjertes udkårne – og hendes mor.

De seks historier og deres karakterer væver sig ind og ud af hinandens liv og har seksualiteten og det menneskelige instinkt som dramaturgisk drivkraft. Fortællingerne tager udgangspunkt i den magiske realisme, herunder Karen Blixens fortællinger, og en moderne fortolkning af folkeeventyret som inspiration. I de dybere lag er fortællingernes arena skabt med inspiration fra myternes verden, Carl Jungs univers og shamanismens virkelighedsopfattelser, sat i en moderne kontekst. Ofte iværksat og skildret igennem karakterernes indre bevidsthedsstrøm.

Den grundlæggende præmis for bogen og dens fortællinger er, som titlen antyder, at den menneskelige intuition og (dyriske) instinkt – herunder seksualitetens drivkraft, bør prioriteres højere som navigationsparameter i livet. At ved at følge instinktets vej, finder man magien i livet, en åbning til en anden dimension, hvor tiden står stille og drømmenes og ideernes plan manifesterer sig som virkeligheden. På sådan en måde, at bogen trækker tråde til renæssancen, romantikken og antikken, men med nye lag af frisind og seksualitet som drivkraft.

Tematisk iscenesætter bogen, at instinkt og intuition delvis står overfor fornuften og den strategiske, rationelle beslutningsproces som navigationsfilosofi i livet.

 

Dybere ind i bogens dramaturgi

Hovedkaraktererne i bogen, der skifter mellem mandlige og kvindelige karakter, står overfor et dilemma, et bevidst eller ubevidst knudepunkt i deres liv, og drages mod enten en anden person, eller en handling, der åbner porten til en anden og magisk dimension. En oplevelse drevet igennem deres indre og hvor dette transformeres i mødet med den ydre verden.

Man kunne kalde det en form for moderne nyromantisk udgave af folkeeventyrets traditionelle hjem-ude-hjem dramaturgi. En åbning gennem et andet menneske eller en selvvalgt handling hvor portalen til underbevidstheden (underverdenen) eller de åndelige planer (oververdenen) åbnes og manifesteres.

Igennem bogen rejser vi ind i mytologiske (indre) verdener, hvor bl.a. tråde fra græsk, kristen, keltisk, nordisk og inka indiansk mytologi indgår på bedste Neil Gaimanske vis. Drømme og virkelighed smelter sammen, underbevidstheden trænger sig på og manifesterer sig i den ydre virkelighed. Et indre drama driver karaktererne og skaber en ny virkelighed.


🌿🌿🌿🌿🌿🌿

Om David A Jensen

David A. Jensen er forfatter, digter og eventskaber. Han er bl.a. forfatter til klimabørnebogen Isbjørnen Isaac og digt-konceptet Ny Romantik. Har har lavet Spoken Word koncerter og lydinstallationer på bl.a. Thorvaldsens museum, Gl. Strand, Den frie udstillingsbygning, opvarmning til Katinka og Den Hirschsprungske Samling med originale digte og Spoken Word i Krøyersalen, dedikeret til P.S. Krøyer.

I en periode var han officiel Roskilde Festival poet og skrev teksterne og digte til storskærmene på Orange- og Arena Scene. De poetiske tekster varmede publikum op til de store koncerter og skulle bl.a. vække samhørigheds – tribe-følelsen hos publikum.
Og varmede med sine digte og tekster publikum op for navne som Red Hot Chili Peppers, Neil Young og Ice Cube.

David har herudover arbejdet en årrække i film og tv-branchen, bl.a. på Skandinavisk Film Kompagni, været elev hos Mastiff og Østre Gasværk Teater. Han har instrueret eksperimental teater samt kort- og dokumentarfilm, bl.a. udstillet som værk på Københavns Museum.

David er oprindelig uddannet inden for manuskriptudvikling og instruktion med method acting metoder på skoler i København og London. Han har siden læst kulturantropologi med sidefag i dramaturgi på KU og er efteruddannet fra Den Danske Filmskole samt Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.
Han var desuden en af hovedkræfterne bag det prisvindende eventbureau Mystery Makers og var den der lancerede live gaming i Danmark med de første Escape rooms og kulturelle firmaskattejagter. I dag driver David det antropologisk baserede eventbureau The Tribe på Charlottenlund Slot, hvor han også har sit skriveværksted.

Leave a Reply