Pressemeddelse – Pulsens koordinater

posted in: Nyheder | 0

Nyt koordinatsystem til det sårede hjerte.

Pulsen KoordinaterDigtsamlingen ’Pulsens Koordinater’, af Nanna Lundgaard Arbøl, udkommer d. 27/02-2015 på forlaget Copenhagen Storytellers. Pulsens Koordinater bygger videre på Nannas poetiske fortælling ’Under Cassiopeia’, som var en kærlighedshistorie mellem to kvinder, der finder hinanden under stjernerne. Nu er den ene kvinde alene, og på jagt efter at genopdage kontakten til sin indre stemme og puls. Vi begiver os ud i et koordinatsystem, mellem det indre landskab og københavnske lokationer, på en kunstnerisk rejse om det at miste sig selv og finde sig selv i processen. Historien begynder med en kvindes mistede hjerte, og tager dig med igennem et sanseberusende hav af følelser, tanker og nye erfaringer. En skyggevandring gennem Københavns gader i jagten på hendes indre puls og storbyens vildskab, med hver tekst som et koordinat på denne rejse.

Om forfatteren:

Nanna Lundgaard ArbølNanna Lundgaard Arbøl, (f. 1989.), er bosat i København Ø. Hendes tekstunivers er et forsødet indblik i de rå følelser, der med sine eventyrreferencer ofte skildrer den moderne kvindes kamp fra ung pige til kvinde, som en underspillet indre konflikt. Hun er en hyppig oplæser på de københavnske litteraturscener og har været booket oplæser på Ord På Flisen samt på Teater Grob på Nørrebro. Derudover er Nanna frivillig oplæser på Rigshospitalet, hvor hun ugentligt læser historier højt for indlagte børn og deres søskende.

Bogens vejledende salgspris er 179,- og kan bestilles HER.
Bogen udkommer også som E-bog i ePub- og PDF-udgave.

Udgivelsesreception finder sted på Teater GROB på Nørrebro d. 27/02-16. Se begivenhed og nærmere info på facebook her: LINK.