Pressemeddelse – Blå Nætter

posted in: Nyheder | 0

Pressemeddelelse

 

Cecilie Sund Kristensen sender ”Blå Nætter” på gaden

Den 29. Juni udkommer 22-årige Cecilie Sund Kristensen med sin anden digtsamling: ”Blå Nætter”, der følger op på hendes roste debut ”Blandet Slik” fra 2013. Det er en ny fræk og sexet lyrik Cecilie præsenterer os for i ”Blå Nætter”, et sansebombardement fra et åbent kærlighedssår.

Endnu engang bevæger forfatteren sig ind i sit helt særegne univers hvor ungdom, kærlighed og ikke mindst selvdestruktion er i fokus. Men denne gang begynder historien med slutningen, og er en kærlighedsreflektion over et måske forlist forhold. Hvor det kvindelige fortællerjeg bevæger sig baglæns gennem forholdet og undersøger, hvor langt man kan og skal gå for kærligheden. Om hun kunne have gjort noget anderledes, om hun er parat til at opdage sandheden eller om det i virkeligheden bare var god sex.

”Blå Nætter” tager os med ud på en kærlighedsrejse, hvor tingene er vendt på hovedet. Bogen er samtidig ment som et kærlighedsskrift, en kærlig opfordring til forfatterens generation om hvad de kan forvente og ikke mindst hvad de ikke kan forvente af kærligheden. En opfordring til generationen om at søge inderligheden, den dybere kontakt og nærværet, og ikke altid blot lade sig nøjes med den overfladiske sexrelation, men gøre sig bevidst om, hvad det er man i virkeligheden søger.

Om Forfatteren

Cecilie har allerede en del år på bagen som forfatter. Hendes første digte strækker sig helt tilbage til en ung talentfuld 16-årigs skriblerier. Sidenhen har hun vundet Dansk Forfatterforenings novellekonkurrence for unge, hvilket medførte at hendes vindernovelle blev udgivet i antologien ”Veje har altid tiltalt mig”. Derudover har hun været forløber på det danske marked for Instagram-poesi med profilen ”Mellemlinjerne” og har også tumblr-bloggen ”Blå Nætter”. Hun har medvirket i antologien ”Poesi I Tranquebar” samt den kommende ”Digtsamleren – No 1.” Begge udgivet af Copenhagen Storytellers, hvor Cecilie også er tilknyttet som redaktør.

cecil