Pressemeddelse – Anerkend at vi er dig

posted in: Nyheder | 0

Anerkend at vi er digD. 9 Marts udkommer Danmarks bedste poetryslammer Sara Hauge med digtsamlingen ”Anerkend at vi er dig”. Men allerede d. 28/02 afholder vi prerelease på bogen. Se event på facebook her: Prerelease: “Anerkend at vi er dig”.

Bogen er en poetisk rejse ind i skizofreniens verden, hvilket sker på den baggrund, at forfatteren til daglig lever med diagnosen. I bogen skildrer hun hverdagens kampe og sejre. En hverdag, hvor hun har lært at beherske sygdommen, og giver nu os andre, gennem sit eminente blomstrende sprog, en indsigt i dette ellers tabubelagte univers. Det sker ved en skildring af hendes forskellige stemmer, og deraf erkendelse af at de alle er hende. Det er en bog der vil være ideel for både sygdomsramte og pårørende. Se evt. et filmet uddrag af bogen her:

Sara er født i 1983. Hun er vokset op på Bornholm, og er i dag bosiddende i København. Hun har en BA i religionshistorie og japansk kultur. Hun blev Danmarksmester i Poetryslam 2014. Hun er kendt som en eminent oplæser og har i det forgangne år optrådt med navne som Helle Helle og Henrik Nordbrandt og taget scenen med storm. Anerkend at vi er dig, er i en lidt anden genre end hendes hurtigslående slams. Vi dykker helt ned i hendes indre virkelighed, hendes dagligdags udfordringer med skizofrenien. Et emne hun tidligere har været interviewet om i Tv2 Lorry & Radio 24/7, samt udgivet en kronik i Information.

Bogen udkommer som paperback til 179,- kr. samt ePub til 99,- kr. Det er tilladt at citere frit fra bogen samt denne meddelelse. Der er pressebilleder under punktet presse. Derudover, er I naturligvis meget velkommen til at kontakte os for uddybende information eller interview med forfatteren eller forlaget.

Du kan allerede nu forudbestille den fysiske bog på vores hjemmeside. Det gør du i vores butik: Anerkend at vi er dig.

Her følger pressebilleder i galleri: