Pressemeddelse – ÅBEN

posted in: Nyheder | 0

Pressemeddelelse

Ny bog af Maja Petrea Fox

Gadedigteren og beatpoeten Maja Petrea Fox forlagsdebuterer hos Copenhagen Storytellers.

Med digtsamlingen ÅBEN inviterer Maja Petrea Fox dig ind i sit helt særegne univers. Det er Københavns beskidte natteliv og mødet med nattens skæve eksistenser, hun præsenterer dig for. Det er druk, sex og tømmermænds-paradokser i Københavns mørke bohemeliv, der altid holder åben, selv når du ville ønske, at det havde lukket.
Det er dansen med djævlens konkubine, du inviteres med til, en rejse med den unge, fortryllede kvinde, der igennem storbyens fristelser, flirter sig frem til nye opdagelser og erkendelser.

Den 23-årige forfatter og oplæser er blevet kaldt den kvindelige Bukowski. Vi kalder hende helt sin egen. Maja er en succeshistorie allerede inden hendes første forlagsudgivelse. Hun har optrådt på et hav af scener med en enorm diversitet. På alt fra Det Kongelige Teater til Distortion. fra Hovedbiblioteket og Dome of Visions, til Ord På Flisen, 1. Majs røde scene og Cabaretter i England. Du finder hende også som huspoet på Christianias Jazz klub, akkompagneret af erfarne jazzmusikere.

Fox er kort fortalt til beat, by, boheme og ikke mindst bodega. Hun søger i sine digte, det smukke i et ellers råt miljø, og hun har talent for at finde netop dette.

ÅBEN udkommer d. 29. maj på forlaget Copenhagen Storytellers.
Den kan forudbestilles på: www.copenhagenstorytellers.dk
Vejl. Udsalgspris: 179,- for paperback og 49,- kr for E-bog.

Link til pressebilleder: www.copenhagenstorytellers.dk/presse

Maja Petrea Fox