Vi modtager meget gerne manuskripter til digt- og novellesamlinger, romaner og børnebøger. Skriver du inden for New Journalism genren, er vi også interesserede i det.

Vi vægter originaliteten, den røde tråd og en spændende vinkel. Er du digter beder vi dig om at tænke konceptuelt og tænke over hvordan du kan vinkle dig selv og din samling, før du sender ind. For alle (debutanter) gælder det, at vi lægger op til, at man arbejder sit materiale igennem flere gange før det indsendes. Og få gerne nogle kompetente i omgangskredsen eller eksterne folk til at læse det igennem, inden du sender manuskriptet.

Hvis vi ser potentiale i noget materiale, men det kræver meget redaktørarbejde eller får svært ved at skabe økonomisk overskud, kan vi I sjældne tilfælde bede forfatteren om at co-financere værket. Ellers er det vores ambition at opbygge nogle stærke relationer til vores forfattere og give dem nogle af de bedste vilkår og tilhørsforhold på markedet.

Udfyld formularen og vedhæft en kort pitch sammen med værket. I pitchen beder vi dig beskrive værket på 10 -20 linier, samt bruge yderligere 10 linier med en personlig branding tekst om dig selv.

Vi glæder os til at læse dit materiale.

Afkryds feltet herunder og vis du er et menneske.

Dit fulde navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nr.

Kort info om dig (Pitch)

Kort præsentation af værket

Vedhæft Manuskript

Du kan forvente en bekræftelse på at vi har modtaget dit manuskript indenfor 48 timer.